top of page

Over ons

Even voorstellen...

Sinds het openen van haar deuren vervult Dorpshuis De Poort een belangrijke rol in en rond Herwijnen. Wekelijks maken diverse verengingen gebruik van de faciliteiten in het dorpshuis. Mogen wij ons voorstellen?

Berry en Corita Bakker zijn al jarenlang werkzaam in de horeca en beschikken beide over diverse diploma’s gerelateerd aan de bediening en keuken en tevens het diploma dieetkok. Wij laten ons leiden vanuit onze ervaring die wij hebben opgedaan als horecaondernemers en richten ons op datgene waar onze passie ligt, namelijk :

  • Het adviseren van gasten.

  • Het begeleiden van uw feest.

  • Het tot in de puntjes verzorgen van uw specifieke wensen.

  • Door haar dieetkok opleiding kan Corita aan al uw dieetwensen voldoen.

Hier wilden wij een mooie balans in zoeken en we zijn hiermee aan de slag gegaan. Met enorm veel enthousiasme en een flexibele instelling zorgen wij ervoor dat uw wensen naar tevredenheid worden uitgevoerd.

Zowel voor de zakelijk als voor de particuliere branche kunnen wij van alles organiseren, denk hierbij aan een gezellige aangeklede borrel of feestavond. Met een compleet koud- en warmbuffet kunnen wij uw catering compleet maken. Ook een dessertbuffet behoord tot de mogelijkheden.

Bij dorpshuis De Poort heeft u de keuze uit meerdere vooraf geselecteerde buffetten.

bottom of page