top of page
  • Foto van schrijverDorpshuis de Poort

Feestweekend De Poort!

Na twee jaar is het dan eindelijk zo ver. We mogen weer feest vieren in De Poort Herwijnen en dat gaan we vieren met een heus feestweekend! 30 december, 31 december en 1 januari staan bij de Poort in het teken van feest en gezelligheid en daar hebben we super veel zin in!


30 december trappen de mannen van ‘Niks aan de zeis’ het feestweekend in De Poort af.

En zoals deze mannen zelf zeggen: ‘dat betekent gegarandeerd feest.’ Naast dat hun repertoire bestaat uit Nederpop, Boerenrock en gouwe ouwe klassiekers, zingen ze ook de favoriete nummers van het publiek op aanvraag. Er zit niks anders op dan meezingen dus! Het motto van deze mannen is: ‘des te meer jullie drinken, des te beter wij klinken.’ Wij zorgen dat het bier koud staat, zorgen jullie voor een flinke dosis gezelligheid?Een lichte kater van de vrijdagavond? Dat is niet erg want je kunt uitslapen! Oudejaarsdag (31 december) starten we om 15:00 uur met het Top 2000 Café. We gaan er alles aan doen om het dorpshuis gezelliger dan ooit aan te kleden. De Poort wordt omgetoverd tot een heus Top 2000 Café waar de Glühwein en speciaal biertjes rijkelijk zullen vloeien en er oliebollen in overvloed zullen zijn. Door het knetterende vuurtje en de hartverwarmende nummers uit de Top 2000 gedraaid door DJ Pieter, hoeven we het niet koud te hebben deze jaarwisseling! Heb jij ook zo’n zin in de gezellige decembersfeer? Het Top 2000 Café is open van 15:00 tot 20:00 uur en de entree is gratis.


Maar daar houdt het niet op. Als we 20:00 uur het Top 2000 Café sluiten gaan wij met man en macht aan de slag op De Poort om te bouwen naar een super vette New Year’s Eve Party! EIN-DE-LIJK weer een jaarwisseling zoals het hoort! Want na twee jaar thuis Oud & Nieuw te hebben moeten vieren knallen we 1 januari weer samen het nieuwe jaar in!

Ga los op de dansvloer met een borrel in de hand en beleef een fantastische start van 2023! Het eerste feestje van het nieuwe jaar met een geweldige sfeer, je vrienden en vriendinnen én DJ Patrick tot in de late uurtjes. Dus hang die glitteroutfits maar klaar en poets die schoentjes op, want geloof ons: dit feestje wil je niet missen!

Vanaf 01:00 uur gaat in De Poort het dak eraf en de entree is gratis.


Met drie feestjes op de planning is er dit feestweekend voor ieder wat wils. We kijken er naar uit om samen met jullie het jaar feestelijk af te sluiten en te proosten op het nieuwe jaar. Tot dan!

Comments


bottom of page